Utolsó Hang és Lélek meditáció december 4-én vasárnap!

UTOLSÓ HANG ÉS LÉLEK MEDITÁCIÓT tartok december 4-én vasárnap DÉLUTÁN.
Hamar betelt a meditáció és sajnos így sokan csalódottan írtak , hogy nagyon szeretnének részt venni a 2017 évre való hangolódáson újra teremtésen. Minden évben a két ünnep között tartom az újévre hangoló programozó meditációt, de idén ez máshogy alakul, hiszen talán addigra már egy új élet születik bele boldogságos életembe.

A különlegesség, hogy az Adventi energiákat hívjuk be segítségül és dolgozunk a 2017 év vágyainak beteljesülésére.

Célja, hogy energetikailag is megérezzétek azt a fajta gyógyító teret amelyet, Égi segítséggel a csoport aktivál. A meditációkon az elmúlt időszakban nagyon nagy hangsúlyt kap a fizikai test gyógyítása és természetesen a lelki blokkok oldása.

Nagyon fontos, hogy megengedd magadnak az elengedést és az átadást. Átadni magad az ismeretlennek egy belső világnak, hogy feltárhasd a legrejtettebb titkaidat, szorongásaidat. A tapasztalás útja segít minket hozzá a könnyedséghez és ahhoz a felemelkedéshez amit a választás és a változtatás hatalma segít számunkra.

A meditáció témája: Újrakezdés. Ráhangolódás a 2017 évre és annak újrakezdő energiáira. Nem nincsen korán, hiszen december beköszöntével elindul egy búcsúzás a 2016 évtől és a 2017 év varázslása a jövőt illetően. Bensőséges hangulatban, kérdésedre válaszolva fog telni az este.

Időpont: 2016 december 4. vasárnap 16.30-18.30 ig.

Helyszín: Tető-Tér, Székesfehérvár, Berényi út . 53.

Részvételi díj: 3.000,-Ft

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Bejelentkezés szükséges és kérlek erősítsd meg a jeletkezésedet, info@ashambra.hu címen.

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .