Rajnai László

Bemutatkozás

rajnai_laszlo2Eredetileg nyelvtanárként végeztem és több mint egy évtizeden keresztül nyelviskolai, valamint céges keretek között adtam át tudásom a hallgatóknak és készítettem fel őket különböző nyelvvizsgákra valamint a multinacionális cégek elvárásainak megfelelő képzéseket tartottam számukra.

A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy egy nyelvtanár nem csak oktatói, hanem sok esetben más szerepet is betölt az órákon és azokon kívül is. Néha barátként adtam magánéleti tanácsot a hallgatóimnak, független kívülállóként hallgattam a résztvevők céges problémáit, nehézségeit. “Mediátorként” a hallgatók között felmerülő nézeteltéréseket is kezelnem kellett. Motivátorként, a jobb teljesítmény elérése érdekében folyamatosan inspiráltam tanítványaimat.

Az évek során rájöttem arra, hogy nyelvtanárként nem elég kizárólag szakmailag hitelesnek lenni, hanem emberileg is támogatni, segíteni kell a csoportokban résztvevő embereket. Ez a felismerés és a bennem rejlő segíteni akarás késztetett arra, hogy elvégezzem a coach képzést, hogy a nyelvoktatáson kívül is tudjam segíteni a hozzám forduló embereket az életük jobbá tételében.

A nyelvtanári diploma megszerzése után a Budapesti Gazdasági Főiskola, Külkereskedelmi Főiskolai karának nemzetközi kommunikációs szakirányát is elvégeztem és a nyelvoktatás mellett egy nagykereskedelmi cég ügyvezetőjeként tevékenykedtem, mely munka során betekintést nyertem a céges világ rejtelmeibe. Az itt megszerzett tapasztalataim is jó szolgálatot tesznek a coaching munkám során.

Ha szeretnél többet megtudni, személyesen megtapasztalni, kipróbálni az általam képviselt módszert, kérj személyes konzultációt az alábbi űrlapon, vagy telefonon keresztül!

Tel.: 0670/395-64-04

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.