Reinkarnációs utaztatás

Mikor és kinek ajánlott?

Annak aki komoly, visszatérő gondokkal problémákkal küzd a jelen életében, ez lehet párkapcsolati, lehet egzisztenciális, lehet gyermek szülő kapcsolatok, stb.

Ha ezek a problémák rendszeresen vissza-vissza térnek akkor érdemes a Reinkarnációt, mint terápiát segítségül hívni. Hiszem és tudom, hogy akkor van a reinkarnációs utaztatásnak értelme, ha a jelen életedben felmerülő félelmeiden, problémáidon először születésed pillanatától áttekinted.

Ha pedig zsák-utcába érsz újra és újra ,akkor jön el az a pillanat amikor egy előző életbeni tapasztalás, élet feltárása hozzá segíthet megoldani, a jelenlegit problámádat. Ehhez tudok segítséget nyújtani mint Reinkarnációs Terapeuta.

Ahogyan a lélekvándorlás szó is kitűnően tükrözi, a reinkarnáció során a lélek egyik testből a másikba vándorol, hiszen, bár a fizikai test meghal, a lélek örökké él, így új testet választ magának.

Hogy minderre miért van szükség?

A lélek Földre születése előtt kiválaszt magának bizonyos életfeladato(ka)t, ha azonban azt nem sikerül teljesíteni, akkor magával viszi a következő életébe.

Ugyanígy működik a jóvátétel is, tehát ha előző életünkben valami rosszat csináltunk, akkor a lelkünk valószínűleg a következő életben olyan életfeladatot választ, mellyel azt jóváteheti vagy „megbünteti magát” azzal, hogy sanyarúbb sorsot választ magának.

A terápia 90 perces: 7.000,-Ft/alkalom

Jelentkezés, további információk:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .