November 8. Tiszta gondolatokra, tisztánlátásra- Teremtésre, újrakezdésre hangoló  program

Tiszta gondolatokra, tisztánlátásra- Teremtésre, újrakezdésre hangoló  program

A programnak különböző részei vannak, melyek szoros összeköttetésben van csakráinkkal és az ahhoz tartozó életérzésekkel. Mindegyik programon más és más életérzéssel, testi tünetekkel dolgozunk.

Célja, hogy különböző technikákkal kitisztítsuk érzelmi, fizikai, spirituális testünket és ezáltal különböző életproblémáink megoldódjanak:

  • Szülők, párkapcsolat, gyermek, barát, munkatársi kapcsolatok melyek behálózzák az életünket.
  • Anyagi gondok, egzisztenciális gondok stb.
  • Önmagunk elfogadása, érzelmek, konfliktusok kezelése.

Sorolhatnám a különböző problémákat, de úgy gondolom a programokon való részvétel és az ott megtapasztalható élmények, teljes képet adnak mindenki számára.

Ebben az intenzív 3 órában találkozhatsz hangterápiával (tibeti hangtálak), meditációs technikákkal, mely (mély oldódásokhoz vezet), táncterápiával, személyiség fejlesztő gyakorlatokkal, indiai tisztító gyakorlatokkal, deeksha/diksa energiával stb.

Tiszta gondolatokra, tisztánlátásra hangoló, felelős a érzelmi intelligenciáért, az intuitív látás képességéért az intuícióért és a bölcsességért. Képesek vagyunk- e megnyitni magunkat a transzcendens világ felé?
Kapcsolatba állunk-e a tudatosság magasabb szintjeivel? Használjuk-e intuiciónkat, vagy túl logikusan, dogmatikusan gondolkodunk? Az értelmünk győzedelmeskedik-e a megérzéseink felett?
Félünk-e megváltoztatni megszokott világunkat? Megtaláljuk-e önnmagunkban a válaszokat kérdéseinkre? Halljuk-e belső hangunk hangját, vagy nem bízunk belső bölcsességünkben?
Szokott-e fájni a fejünk, vannak-e szemproblémáink, idegrendszeri zavaraink?

Teremtésre, újrakezdésre hangoló  program való munka során újjászülethetünk. Megtapasztalhatunk egy magasabb tudatosságot, a végtelenséget, az önmegvalósítást, a beteljesedést, a mindenséggel való belső kapcsolatot.
Részünk lehet az elragadtatásban, a tudat kiterjesztésében. Békében vagy-e önnmagaddal? Hiszel-e abban, hogy lehetőségeid végtelenek, vagy ragaszkodsz az ellenőrzés illúziójához? Elégedetlen, kielégítetlen vagy-e? Nyitottan, befogadóan fordulsz-e a váratlan események felé? Nyugalmat sugárzol-e vagy arrogáns énközpontú életet élsz-e? Van-e az Istenivel kapcsolatod, vagy lelki jóléted az anyagi sikereidtől függ? Gyakran vagy-e kimerült, zavart, döntésképtelen vagy depressziós? Érzékeny vagy-e a fertőzésekre?

Időpont: 2021. november 8-án, hétfő este 18.00-20.30-ig

Részvételi díj: 5.000,-Ft

Helyszín: Nagyon szép teljesen új teremben a Berényi út 53. és Álmos vezér utca sarkán. Fürdőszobaszalon emeletén a Tető-Térben. Parkolás az udvarban.

Bejelentkezés szükséges: info@nesztlerangela.hu

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla Egység tréner, Kineziológus, Access Bars&Body Facilitator

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .