November 12. Minden Múltbeli Gondolatnak és Érzelemnek, a testben lévő lenyomatának Feloldásának test-tanfolyama Access Consciousness

Minden Múltbeli Gondolatnak és Érzelemnek,
a testben lévő
lenyomatának Feloldásának test-tanfolyama Access Consciousness!

Egy nagyszerű tanfolyamra, hívlak ami képes feloldani a múltban megélt érzéseket és gondolatokat, ami még a mai napig vissza tart attól, hogy elkezd teremteni a jövődet!

Mennyivel könnyebb a múltban ragadni, mint a jelenből a jövőbe “építkezni”

Az a tapasztalatom, hogy a klienseim, legtöbbször valamilyen múltban megélt esemény miatt , nem tudnak és mernek bátran teremteni az életüket. A múlt választásai alapján próbálják a jövőt is választani.

Ez a tanfolyam, felszabadító és teljes mértékben üdítően hat a lemerült energia készletekre, és a nagyon beragasztó gondolatokat és nehéz érzelmeket oldja fel.

Azt gondolom, hogy ahogyan kezeled akár magadat , vagy másokat vissza kapod és adod a választás hatalmát, attól, hogy szelíden feloldja az önkorlátozó hiedelmeket, blokkokat a testedben a tudatalattiban.

Minden Access testkezelés amit tanulsz és használsz, elkezd éberséget adni neked arról a térűr érzetről, amire éberek a testek, és amire mindig is éberek voltak, amire te nem vagy hajlandó ébernek lenni. A testkezelések felfokozzák azt, ahogyan a tested képes megmutatni neked, hogy mire éber, az éberséget minden molekuláról az egész világon.

A tanfolyamon, nemzetközileg elfogadott oklevelet kapsz.

1 kezelést adsz és kapsz a 3 óra alatt, plusz kézikönyvet és elméleti oktatást!

Helyszín: Székesfehérvár

Időpont: 2021. november 12. péntek 17.30-20.30-ig

Részvételi díj: 24.000,-Ft , ha már végeztél nálam tanfolyamot ,akkor 22.000,-Ft

Bejelentkezés: Nesztler Angéla
info@nesztlerangela.hu

Tartja: Nesztler Angéla
Access Bars és Body Facilitator
www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .