Március 18. péntek Állj vissza az erődbe-2.rész-Kompenzációs elsodródás

Március 18. péntek Állj vissza az erődbe-2.rész-Kompenzációs elsodródás

Állj vissza az erődbe-2.rész-Kompenzációs elsodródás, Access energetikai kezelés tanfolyama, mely segíthet semlegesíteni azokat az elcsúszásokat, amik létrehozták az erőtlenségedet.
Mindenhol, ahol elvesztetted a saját erődet a saját hatalmadat az életed történeteiben és így csupán már csak a túlélésre játszol és nem a bőség megteremtésére,ahol úgy érzed már nem tudsz sehonnan erőt meríteni, mert egyszerűen nem látod és nem érzékeled azt az erőforrást ahonnan utána tudnád tölteni magad.

Hány hazugságot vettél már be ebből a valóságból, amit magadévá tettél és így a saját valóságodat elvesztetted?

Segít a tanfolyam felszámolni a halogatást, az erőtlenséget, a teremtés nélküliséget, mindazokat az elcsúszásokat amik erőtlenné tesznek.
Díja: 24.000,-Ft
Kedvezmény 2.000,-Ft , ha voltál már nálam Access tanfolyamon!
Helyszín: Székesfehérvár
Bejelentkezés:
info@nesztlerangela.hu
Nesztler Angéla
Access Bars&Body Facilitator
Kineziológus
www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .