Május 18. szombat 10 Milliószoros Napi Teremtő Meditáció

Május 18. szombat 10 Milliószoros Napi Teremtő Meditáció

2019. Május 18-án szombaton 10 milliószoros nap lesz, ezen alkalomból meditációt tartok Tibeti hangtálak segítségével, melynek a különlegessége , hogy a jelenlévők a testükön is megtapasztalhatják a hangtálak áldásos hatását.

Így nem csak a léleknek , hanem a testnek is hatalmas hozzájárulás lesz az aznapi behangolás.

A tízmilliószoros napokon úgy tartják, minden vágy, kívánság, minden, amit mond vagy gondol az ember, tízmilliószoros valószínűséggel fog teljesülni.

A tibeti hangtálak tisztítanak, egyensúlyt teremtenek, feltöltenek életerővel, és erős öngyógyítást indítanak el a szervezetben. A csoportra hangolódva “közvetítek” meditációt erre a napra.

A meditáciò végén egy kérdésre választ “közvetítek”.

Időpont: május 18-án szombaton
Délelőtt: 10.00-11.30- ig

Részvételi díj: 4.500,- Ft

Helyszín:Székesfehérvár.

Bejelentkezés szükséges: info@ashambra.hu címen, 0620-333-0727 számon.
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .