Május 14. Indulunk-Indítsuk-aktiváljuk az üzleted?

Húzunk energiát és aktiváljuk az ÜZLETEDRE, VÁLLALKOZÁSODRA!

Mi lenne ha 7 napon keresztül együtt ,egymásért energetizáljuk és a lehetőségeket indítunk be a vállalkozásodban és az üzletedben.

Hagyd hátra a tehetetlenséget a lelassulást és minden akadályt, hiszen ha beleállsz a a mindennapokba, akkor minden és mindenki bemozdul körülötted.

Az üzleted lehet egyszemélyes, lehet élő és virtuális, lehet családi , de egy biztos ha már elkezdesz vele dolgozni, kicsiben vagy nagyban, akkor már beindítottál , választottad a változást.

Gyakorlatokkal, jelentkezem mindennap, élőben, a videókat vissza is nézheted utána.

Hajlandó vagy minden elvárásodat és kivetítésedet , elpusztítani, hogy mit fog adni neked ez az 7nap?

szuper😊, akkor most már Indulhatunk?

Bejelentkezés:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd7HsiK40t…/viewform…

Részvételi díj: 6.000,-Ft

A work-shop részvételi díjának beérkezése után, zárt Facebook csoportba leszel meghívva, ahol a bejelentkezések fognak zajlani.

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla
www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .