Mágneses vonzódás minden generatív(gerjesztő) szexuális energia tisztítása és minden megtestesült gerjesztő szexuális energia helyreállítása.

Mágneses vonzódás minden generatív(gerjesztő) szexuális energia tisztítása és minden megtestesült gerjesztő szexuális energia helyreállítása. Jövő teremtése párkapcsolati és kapcsolati rendszerekben.

Március 25-én szombaton 9.00-12.00 óráig.

A kezelés feloldja a testben az a fajta programozást, ami által újra és újra olyan férfiakhoz, nőkhöz vonzódsz, akik esetleg jól néznek ki, de valójában nem táplálja az életedet és a testedet. 

Hányszor élted már meg a párkapcsolati kudarcokat?

Hányszor érezted a vágyat, viszont az csalódást hozott számodra?

Hányszor gondoltad már, hogy inkább a magányt választod inkább, félve az újabb ismerkedési kudarctól? 

Hányszor választottál az ideálod szerint és még sem hozta meg a sikert?

Az Accessben a testkezelések az energiáknak nyitnak ajtót. A test a testkezelések által egy forrásponttá válik, hogy több éberséged legyen.  Testünknek tudatossága és intelligenciája van, ami által hozzáférünk az élet tárházához. Képessé válunk választani ill. tápláló kapcsolatokat bevonzani. Minták és nézőpontok változnak meg. Tehát ami az érdekessége az Access testkezeléseknek, hogy nem csak fizikai szinten működnek, hanem tudatalattinkat is képes számunkra építően segíteni, átalakítani.

Ha a tested folyamatosan olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak számodra és tudod és érzed de nem tudsz nemet mondani, akkor itt most megváltoztathatod. Akiken futtatták ezt a kezelést megnyílik a jövő érzékelése és sokkal eredményesebben választanak, döntenek például a kapcsolati élethelyzetekben. Valójában a jövő MINDEN területére vonatkozik. 

A tanfolyamra bárki jöhet, nem feltétel a Bars elvégzése. Nemzetközileg elfogadott oklevelet kapsz a tanfolyam végén. 

Időpont: március 25-én szombaton 9.00-12.00

Részvételi díj: 24.000,-Ft 

Nálam elvégeztél már bármilyen más testkezelés tanfolyamot 2.000,-Ft kedvezményben részesítelek. 

Helyszín: Szfvár, Prohászka O. u. 46-48.

Bejelentkezés szükséges: info@ashambra.hu címen. 

Sok szeretettel várlak:
Nesztler Angéla Access Bars& Body Process Facilitátor.

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .