Július 15-17. Szerda-péntek Önmagadként létezés – Székesfehérvár

Amikor megváltoztatod az életed.
Örömmel könnyedén ragyogva.

Önmagadként létezni—
Az Access Consciousness részeként, Dr. Dain Heer megalkotott egy sor egyedi tanfolyamot a létezés elemeiről, amelyeket arra terveztek, hogy tudd, hogy TE vagy a teremtője az életednek és a megélésednek. A Létezz önmagadként eseményeket arra tervezték, hogy kiemeljenek abból, hogy robotpilóta üzemmódban éled az életedet, és hogy kelj teljesen életre, akként a végtelen lényként, aki valójában VAGY.

Az önmagadként létezés nem azt jelenti, hogy jól vagy önmagad. Arról szól, hogy te vagy az ENERGIÁD, bármi legyen is az bármilyen helyzetben. Amikor elkezdesz önmagad lenni, nem leszel többi a körülötted lévő világ hatása alatt. Te vagy az irányító pozícióban, és tudod, hogy bármely helyzet megváltoztatható.

Milyen lenne ha ma feladnád Önmagadról Való ítéletet a múltad megítélését és a választásaidét ?
Mi van ha az ítélkezés mentes térben, választani tudod azt a csodálatosságodat, varázslatos ragyogásodat ? 🙂

Mi van ha a legnagyszerűbb buli lesz a teremtés bulija,
Önmagaunként létezés bulija?

A kurzus Dr Dain Heer – Légy Önmagad és változtasd meg a világot világhírű könyvére épült amit eddig csak Ő facilitálhatott, most már világszerte több facilitator tarthatja ezeket a kurzusokat most Magyar nyelven is.

Székesfehérvár

2019.07.17 – 17.00-20.00 – bevezető előadás
Megakadtál az életedben, a pénzzel, üzlettel ?-Légy Önmagad
(külön is választhato)

Július 18-19 – 2,5 napos workshop – 190.000 Ft
Bejelentkezést kérek szépen .

Szervező – Nesztler Angéla

Ha access bars facilitátor vagy és startra kész szeretnél lenni, hogy being you bevezető kurzusokat facilitálj, amint megérkezik a könyv Magyarul akkor ez az első lépés lehet az üzleted legnagyszerűbb kiterjesztéséhez.

Kovács Angéla Mónika – Being you facilitator.
aranydandelion@gmail.com
Access Consciousness Minősített Facilitátor
www.aranydandelion.hu

Bővebben egy video a tanfolyam  tematikájáról!
https://www.youtube.com/watch?v=B7w8_LEVP2E

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .