Januárn 2. Új Évi meditáció, témája: ráhangolódás, megújulás a 2021 évre

Minden évben tartok, újévre hangoló programozó meditációt.
Célja, hogy energetikailag is megérezzétek azt a fajta gyógyító teret amelyet, Te hozol létre magad számára, hogy valami fenomenális 2021 évet hozzál létre!
Hajlandó vagy a totális teremtés energetikájával azonosulni és választani?
A meditációkon az elmúlt időszakban nagyon nagy hangsúlyt kap a fizikai test gyógyítása és természetesen a lelki blokkok oldása.
Nagyon fontos, hogy megengedd magadnak az elengedést és az átadást. Átadni magad az ismeretlennek egy belső világnak, hogy feltárhasd a legrejtettebb titkaidat, szorongásaidat.
A tapasztalás útja segít minket hozzá a könnyedséghez és ahhoz a felemelkedéshez ,amit a választás és a változtatás hatalma segít számunkra.
A meditáció témája: Újrakezdés.
-Ráhangolódás a 2021 évre és annak újrakezdő energiáira.
Bensőséges hangulatban, kérdésedre válaszolva fog telni az este.
Időpont: 2021 január 2-án szombat 16.00-17.30 ig.
Online – Zoom linken keresztül és személyesen kis csoportban max 6fő.
Részvételi díj: 4.500,-Ft
🌟BEJELENTKEZÉS SZEMÉLYES RÉSZTVÉTELHEZ:
info@ashambra.hu. címen.
max 6fő
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .