Január 13. Újrakezdést, Új Életet segítő tanfolyam, Access Bars!

Szia!
Mi lenne, ha most tényleg kapnál egy módszert , amivel könnyedén beindíthatod az életed. Ragadd meg az újév lehetőségeit, emeld ki magad a letörtségből! Gyerünk vedd a kezedbe az életed és megígérem ünnepelni fogod magad, mint egy királylány és mint egy király!

Biztos vagyok benne , hogy hallottál már Access Bars kezelésről, hiszen a világon az egyik legdinamikusabban terjedő módszer.

Több ezer ember használja naponta, és változott meg az életük.
Az élet minden területén lévő problémára alkalmazható és a hozzá tartozó stresszt képes feloldani az illetőben.

Így azonnal érezhető az az életerő , motiváció, tettrekészség ami ahhoz kell, hogy legyen erőnk változtatni az adott helyzeten.

Access Bars® tanfolyam január 13-án vasárnap Székesfehérváron!

Milyen problémákban segíthet?
Nehezen tanul a gyermeked, viselkedési , beilleszkedési problémákkal küzd?
Nehezen tudsz ismerkedni?
Nehezen tudsz kapcsolatot létrehozni az életedben?

Motiválatlannak, fásultnak érzed magad a mindennapokban?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál?

Észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd?

Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni!

Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak végre ez, és még sok más is megjelenjen neked!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

1 napos tanfolyamon elsajátíthatod az Access Bars kezelői tudást. A nap első felében a módszer bemutatása és elméleti oktatás folyik. A nap második fele pedig gyakorlat orientált, ami azt jelenti, hogy mindenki úgy megy haza, hogy biztos gyakorlati tudás birtokában lesz.

Mi leszel a tanfolyam után?
A tanfolyam elvégzése után hivatalos Access Bars praktizálóként már kezelhetsz másokat és felveheted a szolgáltatásaid közé is.

Mennyibe kerül a tanfolyam?
2018 december 1-től nemzetközileg: 63.000,-Ft.
Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes , ha egy fizető szülővel érkezik, 16-18 éves korig és ismétlőknek féláras, azaz 32.000 Ft.
Időpont: december 8-án szombaton
Helyszín: Székesfehérvár, Prohászka O. u.
Kezdés: 8.30-16.30 óráig
Bejelentkezés megerősítèse: info@ashambra.hu címen.
0620-333-0727 számon.
Tartja: Nesztler Angéla Access Bars&Body&Facelift Facilitator

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .