Betelt! HANG ÉS LÉLEK MEDITÁCIÓ NOVEMBER 15-ÉN KEDDEN SZÉKESFEHÉRVÁRON

HANG ÉS LÉLEK MEDITÁCIÓ NOVEMBER 15-ÉN KEDDEN SZÉKESFEHÉRVÁRON AZ ASHAMBRÁBAN! 2 SZABAD HELY VAN MÉG!

Kis csoportos meditációt tartok melyen maximum 10 fő vehet részt. 

Célja, hogy energetikailag is megérezzétek azt a fajta gyógyító teret amelyet, Égi segítséggel a csoport aktivál. A meditációkon az elmúlt időszakban nagyon nagy hangsúlyt kap a fizikai test gyógyítása és természetesen a lelki blokkok oldása. 

Nagyon fontos, hogy megengedd magadnak az elengedést és az átadást. Átadni magad az ismeretlennek egy belső világnak, hogy feltárhasd a legrejtettebb titkaidat, szorongásaidat. A tapasztalás útja segít minket hozzá a könnyedséghez és ahhoz a felemelkedéshez amit a választás és a változtatás hatalma segít számunkra.

A ma esti meditáció témája: az “önismerkedés”, vagyis önmagunk feltárása és ezáltal a megismerkedés a teremtő erőnkkel. Ez a fajta erő előhívása ismét nagyon időszerű, hiszen akit megszólít a meditáció elindulást, teremtődést ígérnek a segítői.

Időpont: 2016 november 15-én kedd este 18.00-20.00 óráig

Helyszín: Ashambra, Székesfehérvár, Prohászka O. u. 46-48 1/em.

Részvételi díj: 3.000,-Ft

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla 

Bejelentkezés szükséges, mivel maximum 10 fő vehet részt a meditáción: 

info@ashambra.hu

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .