Hang és Lélek meditáció április 14-én pénteken!

Hang és Lélek meditáció április 14-én pénteken!
Minden évben 2 kiemelt időszakot szeretek legjobban az egyik a Húsvéti időszak. Az ilyenkor megjelenő energetika az egyik legnagyobb inspiráló erőt képviseli. Hatalmas dolgokat lehet megalkotni ,elindítani és persze kitisztítani az életünkből.
Ahogyan a tavasz ébred és gyűjti össze a Megújulást , és engedi el a hideget , mi is az elengedésben és az újra kezdésben vagyunk benne. Áramoltatni a létezésünket vissza Önmagunkhoz, igazi Önvalónkhoz.
2017 április 14-én pénteken 2 órában bensőséges folyamatra hívlak , amiben meditatív állapotban dolgozunk , behívva a HÚSVÉT erőteljes, varázslatos energetikáit.
Oldások sokaságával, érzelmek megemelkedésével találkozhatsz az délután folyamán, melynek segítő energiája a Deeksha (Áldás) energia lesz.
Gyönyörű zenékkel, új meditációkkal, új “eszközökkel” várlak.
A folyamat végén egyéni közvetítést is kérhetsz magadnak, mely egyben válasz lehet egy benned felmerülő kérdésedre.
 
Helyszín: Székesfehérvár , szervezés alatt
Időpont: 2017.04.14. péntek 14.30-16.30ig
Részvételi díj: 4.000,-Ft/2óra
 
Sok szeretettel várlak Nesztler Angéla

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .