Betelt! Feltámadás program Dunaújvárosban!

Feltámadás program és egyéni konzultáció Dunaújvárosban március 17-én!

Megújulás , elengedés, vissza Önmagunkhoz, igazi Önvalónkhoz!

Felhasználva a húsvét erőteljes, csodaszép energiáit ….feltámadunk! Figyelted-e már magad mostanában? A fizikai tested az érzelmi világod? Nagyon sokan inspiráló energiákat kaptak az újrakezdéshez, a szárnyaláshoz! Élsz-e vele? Spirituális ébredés, mely a tisztánlátást segíti. Azt a fajta tisztánlátást, melyben megleled az életutadat. Keresők kik megpróbáljátok kibogozni az életetek összekuszált fonalait. Csupán a belső figyelem halványult el.

Hogyan találd meg önmagad, ha se nem látsz tisztán, se nem érzel tisztán a jövődet nézve? A március a megújulás és a feltámadás és egyben az elengedés hónapja. Így ezen energiák segíthetnek az újrakezdéshez a feltámadáshoz, ha átadod magad a változásnak.

2 órában a FELTÁMADÁS programra hívlak , amiben meditatív állapotban dolgozunk a belső világunkkal, behívva a HÚSVÉT erőteljes, varázslatos energetikáit. 
Oldások sokaságával, érzelmek megemelkedésével találkozhatsz az este folyamán, melynek segítő energiája a Deeksha energia lesz.
Nem megszokott módszerekkel, technikákkal dolgozom és számomra is
érdekes  látni az újabb és újabb tapasztalatokat, átalakulásokat a résztvevőkön.
Betelt!
Részvételi díj: 2.500,-Ft
Időpont: 2016 március 17-én csütörtök este 18.00-20.00 óráig

Aznap  egyéni terápiára is lehet jelentkezni ,melyek  Lélektolmácsolással kezdődnek. Utána az adott problémára dolgozunk, különböző technikákkal, módszerekkel. A c él mindig a teljes stabilitás és feltöltődés megélése, 1,5 órában.

Bejelentkezni a következő időpontokra lehetséges:

13.00: Foglalt!

14.30 Foglalt!

16.00 Foglalt!

A Lélektolmácsolás díja: 8.000,-Ft

Sok szeretettel várlak, Nesztler Angéla

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .