Év végi meditáció, témája: új lehetőségek teremtése 2018 évre

Minden évben a két ünnep között tartom az újévre hangoló programozó meditációt.
Célja, hogy energetikailag is megérezzétek azt a fajta gyógyító teret amelyet, Égi segítséggel a csoport aktivál. A meditációkon az elmúlt időszakban nagyon nagy hangsúlyt kap a fizikai test gyógyítása és természetesen a lelki blokkok oldása.
 
Nagyon fontos, hogy megengedd magadnak az elengedést és az átadást. Átadni magad az ismeretlennek egy belső világnak, hogy feltárhasd a legrejtettebb titkaidat, szorongásaidat. A tapasztalás útja segít minket hozzá a könnyedséghez és ahhoz a felemelkedéshez amit a választás és a változtatás hatalma segít számunkra.
 
A meditáció témája: Újrakezdés. Ráhangolódás a 2018 évre és annak újrakezdő energiáira. Nem nincsen korán, hiszen december beköszöntével elindul egy búcsúzás a 2017 évtől és a 2018 év varázslása a jövőt illetően. Bensőséges hangulatban, kérdésedre válaszolva fog telni az este.
dőpont: 2017 december 29-én péntek 16.00-17.30 ig.
 
Helyszín: Tető-Tér, Székesfehérvár, Berényi út . 53.
 
Részvételi díj: 4.000,-Ft
 
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla
 
Bejelentkezés szükséges és kérlek erősítsd meg a jelentkezésedet, info@ashambra.hu címen.

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .