December 29. csütörtök Aktiváld a jövő Lehetőségeit, amiket nem lehet Visszautasítani!

December 29. csütörtök Aktiváld a jövő Lehetőségeit, amiket nem lehet Visszautasítani!

Aktiváld a jövő Lehetőségeit,
amiket nem lehet Visszautasítani !
Access mini-tanfolyam!
A testünk egy olyan organikus rendszer, ami nem ismeri a lehetetlent a nélkülözést, -a nem tudom megtenni , nem tudom megteremteni azt az életet amit élni szeretnénk!
Mégis tele vagyunk kételyekkel és olyan nézőpontokkal, amikkel “leállítjuk” a teremtéseinket.
Szeretném ezzel a kezeléssel megmutatni és felidézni a testednek az eredetét, ahol tudtad és cselekedted azokat az eseményeket, amikkel igazán megtudtad teremteni az újabb és újabb lehetőségeket!
Megtanulod, kezelni magad ezzel az energiával és megkönnyíted a tested működését.
Mi lenne ha ezzel a tanfolyammal megajándékoznád magad, hogy a 2023 éved szenzációs legyen! Teljesen új lehetőségekkel, amikor a gondolataid az érzékeléseddel összekapcsolódva létre hozza a szuperszonikus életet!
Gyere és teremtsünk együtt!
Időpont: 2022 december 29.
15.00-18.00-ig.
Helyszín: Székesfehérvár,
Részvételi díj: 25.000,-Ft
Bejelentkezés: info@nesztlerangéla.hu
www.nesztlerangela.hu

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .