Access ránctalanító, fiatalító energetikai testkezelés dec. 3-án

FACELIFT RÁNCTALANÍTÓ FIATALÍTÓ ENERGETIKAI TESTKEZELÉS TANFOLYAM DECEMBER 3-ÁN VASÁRNAP. SZÉKESFEHÉRVÁRON!
Mi is ez a kezelés?
Alapvetően egy módja annak, hogy energetikailag leállítsuk a korosodás, öregedés folyamatait, hogy olyan arcod lehessen, amellyel fiatalabbnak és vibrálóbbnak nézel ki.
Különlegessége a kezelésnek, hogy ahogy az arc megváltozik, vissza fiatalodik általában a nézőpontjaid is változnak. A végeredmény az, hogy másképp viselkedsz, például magabiztosabb leszel, másképp beszélsz majd ennek a következménye hogy a dolgok megváltoznak az életedben.
Tudod, hogy az öregedés legfőbb oka a nézőpontok, hitrendszerek sorozata? Amit gondolsz, amitől félsz, minden az arcodra van írva. Gondolj csak bele, amikor rossz napod volt, mennyire látszott meg az arcodon? Mennyire érezted magad öregnek? Hogy néztél ki a tükörben? Öregebbnek igaz? Ez az öregedés legfőbb oka, így kezdi a nézőpontod megteremteni, azt ami az arcodon megteremtődik. Nyúzottságot, megereszkedést, öregedést.

A Facelift eltörli a nyúzottságot, a megereszkedést és megteremti azt a külsőt , amikor is fiatalabb lesz a külsőd a megjelenésed, mint azelőtt. Megnyugvást érzel az arcodon a testeden, nem érzed, hogy ott raktározódik el a stressz. Az egyik legnagyszerűbb benne, hogy megszünteti stressz faktort.

A kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra, hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon és a nyakon.
Ezen a lendületes tanfolyamon kapsz és adsz 2 energetikai ránctalanítás kezelést, valamint megtanulod, hogy hogyan kezelhetsz másokat.
Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás ajándékának a része az ítélkezés nélküli érintés. Amikor valaki ítélkezés nélkül érinti meg a tested, megkönnyebbül a test és elkezdődhet a változás.

A tanfolyam elvégzéséhez nincsen szükség semmilyen előképzettségre,. A tanfolyamról nemzetközi oklevelet kapsz, és regisztrált Access Facelift kezelő leszel.

A tanfolyam díja: 33.000,-Ft
Helyszín: Székesfehérvár, Ashambra a lélek háza
Kezdés: 8.30
Bejelentkezés szükséges az info@ashambra.hu címen vagy
06-20-333-0727 számon.
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla Access Bars&Body&Facelift Facilitator

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .