Találkozásom az Access Bars®-sal

Access Counsciousness - Access Bars®

Ahogy én találkoztam, ismerkedtem meg az Access Counsciousness-Access Bars®-ral

5 évvel ezelőtt hallottam először az Access Bars kezelésről, már akkor  éreztem, hogy lesz még vele dolgom, de abban az életszakaszomban más felé orientálódtam. Majd teltek az évek és egyre több kedves kliensemtől, ismerősömtől hallottam, hogy elvégezték az Access Bars® tanfolyamot.

2015 decemberében “kiküldtem” kívánságként az Univerzumba, hogy szeretnék megismerni egy újabb hatékony módszert ami megemeli a tudatosságom és általa fejlődhessek tovább én, és a környezetem.

Majd találkoztam egy Access Counsciousness facilitátorral, aki meghívott egy Access Bars® kezelői tanfolyamra. Elmentem és megtapasztaltam a testemen a Barok futtatását és az utána érkező oldódások sokaságát. Másnap az energikusságom, a kreativitásom, a kommunikációm hihetetlenül kinyílt, megemelkedett. Ismét frissnek éreztem magam, majd szinte napról napra éreztem a régi hit rendszerek oldódását. Apró lépések ezek, de a test az elme, egy új világba képes csöppenni. A stressz ami alattomosan képes bekúszni az életünkben egyszer csak lecsökken, elmúlik.

Elvarázsolódtam, és úgy érzem rátaláltam egy nagyon magas rezgésekkel, tudatossággal rendelkező módszerre, amiben folyamatos a fejlődés ami nem más, mint a SIKERES, BOLDOG ÉLET!

Elkezdtem beépíteni a klienseim körében a kezeléseket (Access Bars®), amit a Barok futtatásával történik. Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hit rendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről.

A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid.

Ügyfeleim életterületein való oldásokkal szembesültek. Pénz, bőség, túlzott megfelelés elengedése, testükkel való kapcsolat, szexualitással kapcsolatos ellenállás, öröm megélése, bánat, szomorúság elengedése stb.

Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban.

2016 márciusától Access Bars® , Body, Facelift Facilitátor lettem, mely feljogosít, hogy Access Bars tanfolyamot tarthassak, ill 62 féle testkezeléseket és Facelift tanfolyamot.

Gondold át, és ha ki szeretnéd próbálni ezt a 32 ponton történő kezelést, sok szeretettel várlak egyéni kezelésre, vagy ha kezelő szeretnél lenni, akkor az általam tartott tanfolyamokra.

Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla Access Bars® Facilitátor

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.