Július 30. szombat Access Bars® tanfolyam // Székesfehérvár -Nesztler Angélával

Access Bars® tanfolyam // Székesfehérvár -Nesztler Angélával –
𝘼 𝙨𝙞𝙠𝙚𝙧𝙚𝙨 𝙚́𝙡𝙚𝙩𝙚́𝙧𝙩, 𝙝𝙤𝙜𝙮 𝙠𝙤̈𝙣𝙣𝙮𝙚𝙙𝙚́𝙣 𝙩𝙚𝙧𝙚𝙢𝙩𝙚𝙣𝙞 𝙩𝙪𝙙𝙟𝙖𝙙 𝙖𝙯 𝙚́𝙡𝙚𝙩𝙚𝙙!
Július 30-án szombaton!
Az Access Bars kezelés egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat és így könnyedén megjelenik a változás amit igazán szeretnél?!
Az Access Bars meghívása az, hogy segítsen elismerni magadat akként , ami igazán vagy, és hogy megtanulj olyan életet generálni, ami túl van azon az önmagadon, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
Végtelen érzékelésből, tudásból, létezésből és befogadásból működsz. Így felismerheted, hogy teljes választásod van minden helyzetben!
Mi lehetek, mit tehetek, birtokolhatok, teremthetek és generálhatok, ami egy jobb hellyé tenné az életemet ?
Mit érzékelhetek, mit tudhatok, és mi lehetek, hogy érdemes legyen élni az életemet?
Ez a két kérdés az én életemet teljesen megváltoztatta, a Bars kezelések pedig folyamatos könnyed változást és áramlást tartottak fent számomra.
Az Access Bars® kezeléssel 32 pont/ életterületed van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra!
Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.
Hogy miért ennyire népszerű ez a kezelés?
– anélkül, hogy újra és újra feleleveníted
azokat a történeteket, amik megnehezítette az életed , fel tudja oldani könnyedén. Így jön létre a szabadság a múlt félelmeitől, érzelmi tölteteitől.
Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Az Access célja az, hogya világot nagyszerűbb választások és lehetőségek összességeként hozza létre, hogy az egész emberiség felvirágozzon, és hogy megerősítsen abban, amit tudsz.
Önmagadba való befektetésed (Magyarországon keresőknek): 70.000.- Ft/fő
15 éves korig ingyenes,
16-17 éves korig 35.000.- Ft
Ismétlőknek is 35.000.- Ft
Időpont: 2022. július 30-án, szombaton!
❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖
Bővebben az Access Barsról, itt olvashatsz:
http://nesztlerangela.hu/access-bars/access-bars-tanfolyam/
Regisztráció: info@nesztlerangela.hu
Sok szeretettel várlak: Nesztler Angéla
Access Bars® Facilitator ﹠Body Facilitator

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .