ACCESS BARS® tanfolyam november 5-én szombaton Székesfehérváron !

ACCESS BARS® tanfolyam november 5-én szombaton Székesfehérváron !

Mi lenne, ha végre egy olyan módszert választanál, ami tényleg megváltoztatja az életedet könnyedén és örömmel?

Az egyik legdinamikusabban , leghatékonyabban működő kezelés a Barok futtatása, melyre sok szeretettel várlak :

November 5-én szombaton( 9.00-17.00 óráig)

Mi az  Access Bars® ?

Az Acces Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.

Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit? Amikor a BAR-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek. Az Access delta és théta agyhullámokkal dolgozik.

Nagyon gyorsan ható módszer hiszen a fejen megérintve az adott pontokat és aktiválva vannak a hozzá rendelhető életterületek. Ezáltal, megtapasztalhatod ahogyan a testedben elraktározódott félelemek, szorongás stb… feloldódik. Kinyitva a végtelen lehetőségeket.

Mi történik a tanfolyamon?

1 napos tanfolyamon elsajátíthatod az Access Bars kezelői tudást. A nap első felében a módszer bemutatása és elméleti oktatás folyik. A nap második fele pedig gyakorlat orientált, ami azt jelenti, hogy mindenki úgy megy haza, hogy biztos gyakorlati tudás birtokában lesz.

Mi leszel a tanfolyam után?

A tanfolyam elvégzése után hivatalos Access Bars praktizálóként már kezelhetsz másokat és felveheted a szolgáltatásaid közé is.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

2015. augusztus 1-től nemzetközileg: 54.000 Ft.
Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig és ismétlőknek féláras, azaz 27.000 Ft.

Bejelentkezni,  előleg befizetésével (20.000,-Ft) lehetséges.

Kezdés: 9.00-17.00 óráig

Bővebb információ: info@ashambra.hu címen vagy az űrlapon lehetséges.

Sok szeretettel várlak Nesztler  Angéla Access Bars Facilitátor

Név: *

E-mail cím: *

Helyszín: *

Időpont: *

Megjegyzés:

Az oldal adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem és elfogadom.

Tudomásul veszem, hogy űrlap elküldésével az adataim önszántamból adtam meg.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .