A SZEX ÉS (PÁR)KAPCSOLAT AUTOMATA VÁLASZADÓ RENDSZEREINEK ELTÖRLÉSE ÉS MEGSEMMISÍTÉSE

Érdekes testkezelésre invitállak. A mai kor egyik legtöbbet foglakoztató témaköre a sex. Vagy azért mert nincs kivel , vagy azért mert nem kívánja az illető a párjával. Nagyon sok házasságban nem élnek a párok házaséletet. Legtöbbször a gyermekvállalás után változik meg a szexuális életük nagy százalékban az anya érdeklődése szűnik meg a szexualitás felé. A fáradtság, a stressz, a rohanó mindennapok, elviszik a fókuszt az intimitásról. Pedig a nőknek ugyanolyan fontos, mint a férfiaknak a kiegyensúlyozott szexuális élet. Majd egy idő után a reagálás automatikussá , kedvtelenné, fásultá, akár haragossá válhat.
Ez a testkezelés az Access Consciousness egyik eszköze, ami kézrátétellel történik segít ha, a párkapcsolatban nem működik a szexuális élet. Ebben a testkezelésben benne foglaltatik a nőiség, a férfiasság, a múlt a jelen és a jövő. Az éberség és a testtudatossága a változásokra. Képes visszaállítani a hiányzó libidót és újra generálni a szunnyadó szexuális energiákat. Képes a test automatikus válasz reakcióját vagyis a nemeket feloldani.
Szexualitás és egészség Tanulmányok bizonyítják, hogy a meghitt partner és az egészséges szexuális kapcsolat figyelemre méltóan javítja a test egészségét.
Az egészséges nemi életet élők:
 • tovább élnek
 • kisebb náluk a szívbaj és az agyvérzés kockázata,
 • ritkábban kapnak mellrákot,
 • erős az immunrendszerük,
 • jobban alszanak,
 • fiatalosabbnak tűnnek,
 • nő az erőnlétük,
 • nincsenek krónikus fájdalmaik
 • ritkábban van migrénjük,
 • kevesebbet szenvednek a depressziótól,
 • és jobb az életminőségük.
Az egészséges nemi élet tudatra gyakorolt hatása, hogy a szex során keletkező élettani relaxációs válaszok semlegesítik a stresszreakciók következményeit.
A testkezelést alkalmazhatod magadon, de használhatod családtagjaidon vagy a klienseid körében.
A tanfolyamra bárki jöhet, nem feltétel a Bars elvégzése. Nemzetközileg elfogadott oklevelet kapsz a tanfolyam végén.
Időpont: április 30. vasárnap 8.30-11.30ig
Részvételi díj: 24.000,-Ft
Helyszín: Szfvár, Prohászka O. u. 46-48.
Bejelentkezés szükséges: info@ashambra.hu címen.
Sok szeretettel várlak:
Nesztler Angéla Access Bars& Body Process Facilitátor.

Szerzőről

Nesztler Angéla (Ashambra)

Segítek párkapcsolati, házassági krízisben, önmegvalósítással , munkával kapcsolatos kérdésekben megoldást találni, ill. lakhelyek, üzletek teljes térharmonizálását megvalósítani. Meditációkat és probléma megoldó tréningeket is tartok Lélekhangoló program címen. Végzettségem: Vaszati szaktanácsadó, Hangterapeuta, Deeksha (áldás) adó, Reinkarnációs terapeuta, Egység (Oneness) tréner

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .